• Snel scannen met algoritmeMeer dan 3500 sprekers
 • Bel direct 06 54633579
 • Email info@topspeakers.nl

Gerbrig Deinum

Gerbrig is als dagvoorzitter helder, toegankelijk en professioneel. Een allrounder met een hands-on mentaliteit en interesse in vele onderwerpen. Met haar ontwapenende manier van interviewen, haalt zij het beste in haar gasten naar boven.

Beschrijving

Gerbrig Deinum

Boeking is inclusief

 • Begeleiden van de spreker
 • Gratis ondersteuning evenement
 • Snelle terugkoppeling
 • Sprekers garantie

Achtergrond

Gerbrig is als dagvoorzitter helder, toegankelijk en professioneel. Zij is een allrounder met een hands-on mentaliteit en interesse in vele onderwerpen. Daarnaast is zij een kei in communicatie en taal, en een echte verbinder. Met haar charmante en ontwapenende manier van interviewen, haalt zij het beste in haar gasten naar boven en zorgt ze dat iedereen zich welkom voelt.

 

Door zich goed in te lezen weet ze bij ieder onderwerp de juiste vragen te stellen – ook de lastige en de onverwachte. Met haar Friese no-nonsense houding zorgt ze ervoor dat moeilijke dingen begrijpelijk worden uitgelegd.

 

Vanwege haar uiteenlopende werkervaring bij grote overheidsinstanties, de industriesector en het bedrijfsleven neemt zij niet alleen veel managementervaring maar ook leiderschaps- en organisatorische skills mee. Ook heeft zij vaak als trainer/coach voor groepen gestaan en menig ondernemer geholpen met het schrijven en voorbereiden van een speech. Dit heeft haar gevormd tot een veelzijdige dagvoorzitter die de bal altijd de juiste kant op laat rollen in een event.

 

Een event met impact, waar iets van blijft hangen, en waar mensen met een duidelijke call to action naar huis gaan, is waar Gerbrig voor staat.

Sprekers garantie

Gerbrig Deinum is een dagvoorzitter met uitstekende reviews. Topspeakers geeft voor Gerbrig Deinum een sprekers garantie af. Als de reviews onvoldoende zijn na het evenement, worden de boekingskosten teruggestort.

Evenement ondersteuning

Topspeakers heeft veel ervaring op het gebied van het organiseren van grote en kleine evenementen. Als het evenement – in de voorfase- even niet lekker loopt of als er meer input nodig is, is de ondersteuning gratis.

Op maat

Het kan zijn dat de spreker zijn lezing moet aanpassen aan het dag-thema. Of dat de spreker aanschuift tijdens de lunch met het management team. Alle vormen zijn bespreekbaar en Topspeakers denkt hierin graag met u mee.

Gerbrig, bedankt voor je hulp bij de opening van ons nieuwe bedrijfspand! Dankzij jouw coaching en gevoel voor tekst, ging mijn speech perfect en liep het hele event op rolletjes. We kregen enorm veel complimenten na afloop, die ik graag aan jou doorspeel.”

Toussaint Nota

Vraag nu een offerte aan voor Gerbrig Deinum

  Boeking is inclusief

  • Begeleiden van de spreker
  • Gratis ondersteuning evenement
  • Snelle terugkoppeling
  • Sprekers garantie
  WhatsApp App ons