• Snel scannen met algoritmeMeer dan 3500 sprekers
 • Bel direct 06 54633579
 • Email info@topspeakers.nl

Nadine Bongaerts

Boeking is inclusief

 • Begeleiden van de spreker
 • Gratis ondersteuning evenement
 • Snelle terugkoppeling
 • Sprekers garantie

Nederlands en Engels

De lezingen van Nadine Bongaerts zijn te volgen in het Nederlands en Engels. Momenteel studeert ze in Frankrijk en -in overleg- kan ze een aangepaste lezing in het Frans verzorgen. Ze is regelmatig in Nederland voor overleg met Consultancy bureaus.

Achtergrond

Nadine Bongaerts is afgestudeerd in de biotechnologie aan de Technische Universiteit Delft en heeft zich op jonge leeftijd tot een connector tussen wetenschap, maatschappij en bedrijfsleven. Tijdens haar studie richtte ze wetenschapscommunicatie bureau Science Matters op om wetenschappers en universiteiten te ondersteunen bij het communiceren van onderzoek.
Momenteel, promoveert ze in de Synthetische Biologie aan het Nationaal Instituut voor Gezondheid en Medisch Onderzoek (INSERM) in Parijs. Hier werkt zij aan de ontwikkeling van nieuwe antibiotica tegen tuberculose. Daarnaast is zij de Vice-President van de internationale non-profit organisatie Hello Tomorrow dat wereldwijd wetenschappers, ondernemers en investeerders met elkaar verbindt om baanbrekende technologieën uit de laboratoria naar de markt te brengen.
Ze maakt bovendien deel uit van Nederlandse faculteit van Singularity University en wordt regelmatig geïnterviewd / gevraagd om te spreken over de mogelijkheden van synthetische biologie (een relatief nieuwe tak van wetenschap die het mogelijk maakt om organismen te ontwerpen) en wetenschapscommunicatie. Ze kan daarnaast ook de rol van dagvoorzitter op zich nemen, zeker wanneer uw bijeenkomst gerelateerd is aan startups, wetenschappelijke & technologische innovatie.

Bekijk video

Sprekers garantie

Nadine Bongaerts is een autoriteit op haar gebied en is een veel gevraagd spreker met uitstekende reviews. Topspeakers geeft voor Nadine Bongaerts een sprekers garantie af. Als de reviews onvoldoende zijn na het evenement, worden de boekingskosten teruggestort.

Evenement ondersteuning

Topspeakers heeft veel ervaring op het gebied van het organiseren van grote en kleine evenementen. Als het evenement – in de voorfase- even niet lekker loopt of als er meer input nodig is, is de ondersteuning gratis.

Op maat

Het kan zijn dat de spreker zijn lezing moet aanpassen aan het dag-thema. Of dat de spreker aanschuift tijdens de lunch met het management team. Alle vormen zijn bespreekbaar en Topspeakers draagt daar graag een steentje aan bij.

Dank voor je bijdrage aan de werkconferentie van Utrechtzorg gisteren. We hebben veel positieve reacties gehad op de middag en op jouw bijdrage. Ook al was het einde van de middag, je had de aandacht goed vast. Leuk ook, dat je veel zorgspecifieke inbreng had.

Geertrude

Vraag nu een offerte aan voor Nadine Bongaerts

  Boeking is inclusief

  • Begeleiden van de spreker
  • Gratis ondersteuning evenement
  • Snelle terugkoppeling
  • PR toolkit
  • Sprekers garantie
  WhatsApp App ons