• Snel scannen met algoritmeMeer dan 3500 sprekers
  • Bel direct 06 54633579
  • Email info@topspeakers.nl

Trainingen

masterclass spreken

Masterclass – voor ervaren sprekers

Meer impact, echte connectie, inspireren… De magie van beïnvloeding; mensen inspireren tot een positieve verandering.

 

Je bent al een ervaren spreker en hebt totaal geen podiumvrees. Toch zou je je presentaties naar the next level willen brengen.

 

In deze tweedaagse TopSpeakers Masterclass ga je aan de slag met de opbouw en structuur van je presentatie. En leer je dat de beste structuur voor een boeiende presentatie gebaseerd is op een oud geheim.

 

Wanneer je dat geheim eenmaal kent, lukt het jou keer op keer om via een magische route je publiek naar nieuw inzichten te brengen.

 

Interesse? Neem contact op voor meer informatie.

spreektraining

Bootcamp – voor beginnende sprekers

Angst om voor groepen te spreken is vaak gebaseerd op onzichtbare oude mentale of emotionele belemmeringen van jouw persoonlijke spreekvaardigheden.

 

Gelukkig kan het potentieel om vrij te presenteren weer helemaal hersteld worden.

 

In deze driedaagse TopSpeakers Bootcamp leer jij je angst te overwinnen en stressvrij voor een groep te staan. Je leert geloofwaardig en met vertrouwen te presenteren; authentiek en zonder trucjes.

 

Leer de basisbeginselen van een sterke presentatie en hoe je mensen in beweging kunt krijgen. 

 

Interesse? Neem contact op voor meer informatie.

assertiviteitstraining

Boxing days – assertiviteit

Leer je uit te spreken zonder de ander onnodig te kwetsen of jezelf te verlagen.

 

Ga beter om met je eigen ruimte in te nemen – en je eigen grenzen te begrijpen en te bepalen.

 

Door middel van een aantal unieke oefeningen, laat jij je niet meer kleiner maken door een ander. Je leert incasseren en blokkeren en hoe je een kickstoot geeft. Met andere woorden: you are owning the ring!

 

Nee… we gaan niet boksen… het zijn mentale oefeningen die je sterker maken en ervoor zorgen dat je veel beter kunt communiceren onder uitdagende omstandigheden. Kan aangevuld worden met individuele coaching op maat.

 

Interesse? Neem contact op voor meer informatie.

storytelling

Storytelling

Mensen zijn gek op verhalen. Het prikkelt de verbeelding. Het maakt nieuwsgierig en meest belangrijk: mensen raken geïnteresseerd.

 

Hoe schrijf je een verhaal waarmee je het publiek op het puntje van hun stoel krijgt? Een verhaal waarmee je handig een bruggetje bouwt naar jouw boodschap?

 

Een persoonlijk verhaal maakt jouw presentatie zoveel sterker. Mensen kunnen zich in jou verplaatsen en je weet ze te inspireren.

 

Vind jij het moeilijk om te bedenken wat jouw verhaal kan zijn? In 1 dagdeel gaan wij met je aan de slag om dat haakje te vinden. En je verhaal zo beeldend mogelijk te maken.

 

Interesse? Neem contact op voor meer informatie.

speech schrijven

Speech schrijven

Hoe schrijf je een goede speech? Eén ding is zeker wanneer je dat podium opstapt: “you better be prepared”.

 

Het is maar weinigen gegund om out of the blue een speech te geven. De mensen die dat kunnen, zijn waarschijnlijk al door de wol geverfde sprekers.

 

Als je dat level nog niet bereikt hebt, dan is goede voorbereiding het halve werk. En dat begint met het op papier zetten van wat je wilt overbrengen.

 

Wij kunnen je helpen met het schrijven van een goede speech. We kunnen dit de doen middels coaching, óf je geeft ons carte blanche en wij schrijven de hele speech voor jou.

 

Interesse? Neem contact op voor meer informatie.

presentatie oefenen

Presentatie oefenen

Binnenkort moet je een belangrijke presentatie houden. Je wilt een onuitwisbare indruk maken.

 

Of het nu een job-interview is, een presentatie voor je collega’s of een lezing voor een grote zaal… je voelt je zekerder als je het een paar keer geoefend hebt.

 

Wij gaan in 1 dagdeel met je aan de slag om de puntjes op de i te zetten. Jouw verhaal aan te scherpen waar nodig. En aan je houding en presentatie skills te werken.

 

Hoe sta je? Waar hou je je handen? Hoe gebruik je je stem? Hoe weet je mensen te raken? De tips die je krijgt neem je mee voor alle presentaties die nog gaan volgen.

 

Interesse? Neem contact op voor meer informatie.

WhatsApp App ons